Ceremonie de trecere în rezervă

La data de 30 decembrie 2020, a fost organizată ceremonia de trecere în rezervă. Trecerea în rezervă este un moment unic în viața fiecărui militar și reprezintă un prim pas spre o altă etapă din viață.

În cadrul ceremoniei au fost citite Ordinele de trecere în rezervă ale maistrului militar principal Florin DASCĂLU, plutonierului adjutant principal Petre BORDEI, plutonierului adjutant principal Ionel BĂLAN, plutonierului adjutant Victor GHEORGHE și plutonierului major Marian DĂNILĂ.

Domnul general-maior Valentin BECHERU, comandantul Comandamentului comunicațiilor și informaticii, le-a mulțumit pentru devotamentul și efortul depus în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, atât în țară cât și în misiunile din teatrele de operații, apoi le-a înmânat diplome, plachete și insigne.

La finalul ceremoniei „tinerii” pensionari au salutat pentru ultima oară formația în aplauzele colectivului Comandamentului comunicațiilor și informaticii.

Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și răspândire a virusului SARS-CoV-2.

Felicitări pentru întreaga carieră! Succes în tot ceea ce veți intreprinde în viitor!